Rela Tabs -purutabletit, Rela Caps -kapselit, Rela Tipat ja Rela Juomajauhe sisältävät Lactobacillus reuteri Protectis(R) -maitohappobakteereja. Rela Dent imeskelytabletit sisältävät Lactobacillus reuteri Prodentis(R) -maitohappobakteereja.

Tutkittu päiväannos on 100 milj. maitohappobakteeria jonka saa:

  • Yhdestä Rela Tabs -purutabletista
  • Viidestä Rela Tipat -tipasta
  • Yhdestä Rela Caps -kapselista
  • Yksi pussillinen Rela Juomajauhetta sisältää 10-kertaisen annoksen maitohappobakteeria (1x 10^9) verrattuna purutablettiin, kapseliin ja päivittäiseen tippa-annokseen.

Voit aloittaa Rela Tabsin käytön pari päivää ennen ulkomaan matkaa.

Saattaa sisältää erittäin pieniä jäämiä maidosta

Rela Tabs + D-vitamiini -purutabletin sisältämä appelsiiniaromi sekä Rela Tabs Sitruunan sitrusaromi voivat sisältää sitrushedelmistä peräisin olevia ainesosia, joten niiden käyttöä ei suositella sitrusallergisille. Rela Tabs Mansikka -purutabletissa käytetty mansikka-aromi ei ole eristetty aidosta mansikasta, eli tuote ei sisällä mansikkaa. Rela Tabs Raikas Omena -purutabletissa omena-aromi ei ole eristetty aidosta omenasta, eli tuote ei sisällä omenaa.

Rela-tuotteet löydät apteekeista ja esimerkiksi alla olevista apteekkituotteita myyvistä verkkokaupoista:

Rela-tuotteet apteekeista.

Rela-tuotteet sopivat raskaana oleville. Rela Tabs ja Rela Tipat -tuotteiden sisältämät Lactobacillus reuteri Protectis® -maitohappobakteerit ovat luonnollisesti ihmisen äidinmaidossa olevia hyviä bakteereja.

Rela Tippojen ainesosat ovat auringonkukkaöljy, palmuöljy, stabilointiaine E 551 sekä Lactobacillus reuteri Protectis(R) –maitohappobakteerit. Rela Tipat + D3 sisältää lisäksi D3-vitamiinia. Rela Tipat ei sisällä laktoosia eikä maidon proteiineja. Säilöntäaineeton.

Ei ole haittaa, valmiste sisältää vain maitohappobakteereja ja öljyjä. Rela Tipat + D3 -tuotteen kohdalla kannattaa huomioida, että D-vitamiinin suurin hyväksytty päiväannos pitkäaikaisessa käytössä lapsilla on 25-50 mikrog.

Voi, koska Rela Tipat ei sisällä laktoosia eikä maidon proteiineja.

Ei sisällä. Ainesosat ovat auringonkukkaöljy, palmuöljy, Lactobacillus reuteri Protectis® –maitohappobakteerit.

Rela® Juomajauhe on elektrolyyttejä, glukoosia, Lactobacillus reuteri Protectis® maitohappobakteereja ja sinkkiä sisältävä appelsiininmakuinen juomajauhe ripulin ja oksennustaudin ruokavaliohoitoon.

Yksi annospussi sisältää 4 mg sinkkisulfaattia, josta sinkkiä on 1,5 mg. Rela Juomajauheesta saatava päivittäinen sinkkimäärä riippuu nautittujen pussien määrästä. Suositeltu päivittäisannos on 1-5 jauhepussia, jolloin päivittäinen sinkin saanti on 1,5 mg – 7,5 mg.

Rela Juomajauhe ei sisällä yleisimpiä allergeenejä eli viljoja tai gluteenia, soijaa, kananmunaa, pähkinöitä tai siemeniä eikä kalaa tai äyriäisiä. Rela Juomajauhe on myös laktoositon eikä se sisällä eläinperäisiä ainesosia. Saattaa sisältää erittäin pieniä jäämiä maidosta.

Rela Juomajauheen sisältämä appelsiiniaromi voi sisältää sitrushedelmistä peräisin olevia ainesosia, joten sen käyttöä ei suositella sitrusallergisille.

Appelsiiniaromi sisältää maissista peräisin olevaa maltodekstriiniä. Myös tuotteen ainesosana käytetty glukoosi on peräsin maissista, mutta tuote ei kuitenkaan sisällä maissijäämiä.

Valmis juoma säilyy jääkaapissa (alle 6°C) 6 tunnin ajan, huoneenlämmössä 3 tunnin ajan.

Jauhepussin sisältö lisätään 2,5 dl kylmää vettä, ja sitä tulee sekoittaa lusikalla kunnes jauhe on kokonaan liuennut. Koska tuotteen vesipitoisuus on hyvin alhainen, sen liukeneminen kestää muutamia sekunteja.