Rela Koliikkitipat

Kliininen ravintovalmiste vauvojen koliikin ruokavaliohoitoon.

Itku kuuluu vauvan ja vauvaperheen elämään. Se on vauvan tapa viestiä tarpeistaan. Tavallisesti itku on vauvan ilmoitus nälästä, kylmyydestä, kuumuudesta, märästä vaipasta tai halusta vanhempien syliin. Vauvatkin ovat yksilöitä: toiset itkevät enemmän ja toiset vähemmän. Yleensä aivan pieni vauva itkee vähän, mutta 2-3 -viikkoinen osaa jo korottaa ääntään komeasti.

Koliikissa alle 5 kuukauden ikäisellä muutoin terveellä lapsella esiintyy toistuvia ja pitkittyneitä ärtyneisyys- ja itkukohtauksia, jotka alkavat ja päättyvät ilman mitään syytä riippumatta vanhempien toimenpiteistä. Noin 26 % vauvoista kärsii koliikista ja sen yksi yleisimmistä lääkärissä käynnin syistä. Koliikki-itkua esiintyy yleensä eniten noin kuuden viikon ikäisillä vauvoilla ja se loppuu noin neljän kuukauden iässä.

Tuoteryhmä Huolenpitoon
Koostumus Tipat
Annostus 5 tippaa päivässä
Pakkauskoot 10 ml
Sopivuus erikoisruokavalioihin Laktoositon ja gluteeniton. Ei sisällä maidon ainesosia.
Säilytys Säilytetään huoneenlämmössä

Auringonkukkaöljy, kookos-palmuöljy, Lactobacillus reuteri Protectis® –maitohappobakteerit.

5 tippaa sisältää vähintään 100 miljoonaa (1 x 108) elävää kylmäkuivattua Lactobacillus reuteri Protectis® -maitohappobakteeria. 5 droppar innehåller minst 100 miljoner (1 x 108) levande frystorkade Lactobacillus reuteri Protectis® mjölksyrebakterier.

Usein kysyttyä.

Lataa PDF Rela Tippojen tuotetiedoista.

5 tippaa päivässä annosteltuna lusikkaan tai sekoitettuna ruokaan tai juomaan. Tipat säilytetään huoneenlämmössä ja ne säilyvät avattuna kolme kuukautta. Rela Koliikkitipat sopii käytettäväksi vastasyntyneelle ja sitä vanhemmille vauvoille.

Yksi pakkaus 10 ml sisältää noin 50 annosta eli noin 250 tippaa.