RELA Tipat + D annostelu on nyt entistä helpompaa

VAHVAT JA MONIPUOLISET RELA-MAITOHAPPOBAKTEERIT

Vauva tarvitsee ympärilleen hoivaa ja hellyyttä. Hyvä alku elämään on helppoa, kun tukena ovat Rela Tippojen sisältämät ystävälliset maitohappobakteerit.

Rela Tipat on kliinisesti tutkittu maitohappobakteerivalmiste. Se on tutkittu niin vastasyntyneillä kuin keskosillakin ja se oli ensimmäinen vauvoille kehitetty maitohappobakteeritippa. Rela Tipat on ollut suomalaisten lapsiperheiden suosikki jo yli kymmenen vuotta ja se on tänä päivänä käytössä monien suomalaisperheiden lisäksi myös useiden suomalaisten sairaaloiden lastenosastoilla.

Vauvaperheen arki saattaa olla hyvinkin kiireistä. Silloin helposti annosteltava tuote on kätevä apu arjen keskellä. Tuotteen annostelun ja käytön helpottamiseksi Rela Tipat + D -tipat on nyt saatavana täysin uudenlaisessa ja innovatiivisessa pakkauksessa. Uuden pakkauksen ansiosta tippojen annostelu on aina tasaista ja helppoa. Puristamalla tuubia hellästi saat helposti annosteltua pienokaisellesi viisi tippaa lusikkaan tai suoraan maitoon.

Riittoisasta pakkauksesta saa jopa yli 50 annosta. Rela Tipat + D säilyy pakkauksessa huoneenlämmössä myös avattuna. Lisäksi uusi pakkaus on entistä ekologisempi.

Rela Tipat + D ei sisällä maidon ainesosia ja sopii tutkitusti myös vastasyntyneille, sillä sen sisältämä Lactobacillus reuteri Protectis® on äidinmaidosta eristetty, ihmiselle täysin luontainen maitohappobakteeri. Valmiste sisältää myös hyvin imeytyvää D₃-vitamiinia, joka ylläpitää vahvaa vastustuskykyä. Rela Tipat + D sopii käytettäväksi ympäri vuoden ja se sopii käytettäväksi kaksiviikkoisesta alkaen.