Pidä talven pöpöt loitolla

VAHVAT JA MONIPUOLISET RELA-MAITOHAPPOBAKTEERIT

5 + 1 helppoa vinkkiä vastustuskykyyn! Varpaita paleltaa ja kylmyys kolottaa. Näillä helpoilla vinkeillä pidät talven pöpöt loitolla ja saat lisää vastustuskykyä.

1. Liiku maltillisesti

Liiku maltilla, sillä raskas liikunta aiheuttaa elimistölle stressitilan, joka puolestaan heikentää vastustuskykyä. Rauhallinen ja säännöllinen liikunta sen sijaan edistää verenkiertoa ja lievittää stressiä, mikä vahvistaa vastustuskykyä. Säännöllinen liikunta kulkee myös käsi kädessä säännöllisen ateriarytmin ja monipuolisen ravinnon kanssa, minkä vuoksi säännöllisesti liikkuvat ovat muita terveempiä.

2. Anna luonnon huolehtia

Kotimaiset marjat, hedelmät ja vihannekset ovat edullisia terveysruokia, joita pitää nauttia joka päivä monta kourallista. Marjat ja vihannekset sisältävät runsaasti erilaisia suojaravintoaineita: vitamiineja, antioksidantteja ja hivenaineita. Lisäksi ne tasaavat verensokeria ja auttavat pitämään painon hallinnassa.

3. Nuku riittävästi

Riittävä uni korjaa päivän rasituksia, mutta jos unet jäävät vajaaksi, hormonit hyökkäävät stressin tavoin elimistön kimppuun. Pidä makuuhuone raikkaana ja rauhallisena, niin saat levollisen unen.

4. Relaa, älä stressaa

Rentoutunut ihminen voi yksinkertaisesti paremmin. Stressi ja kiire ovat vastustuskyvylle kuin huonoa ravintoa: ne muuttavat elimistömme toimintaa ja aiheuttavat pahimmillaan kierteen, jota on vaikea saada kuriin. Stressaantunut ei ehdi tai muista syödä säännöllisesti, nukkuu huonommin ja saattaa turvautua alkoholiin etsiessään rentoa oloa. Yhdessä tämä yhtälö johtaa hiljalleen alentuneeseen vastustuskykyyn. Löydä rento olo harrastuksista ja ystävien tapaamisesta. Joskus vain pitää osata relata.

5. Pese kädet

Käsien peseminen puhtaalla vedellä on meidän suomalaisten etuoikeus, joka pitää meidät terveinä. Muista aina pestä kädet vedellä ja saippualla. Hiero käsiä 10 sekunnin ajan ja huuhtele runsaalla vedellä.

+1 Syö Rela Tabs + D-vitamiini päivittäin

Rela Tabs + D-vitamiini huolehtii vastustuskyvystäsi päivittäin. Valmiste sisältää n. 100 miljoonaa maitohappobakteeria ja hyvin imeytyvää D3-vitamiinia, joka vahvistaa vastustuskykyä joka päivä ympäri vuoden.