Tutkimukset

RELA® tuotteiden sisältämä Lactobacillus reuteri on yksi maailman tutkituimmista maitohappobakteereista. Suurin osa tutkimuksista on tehty eri ikäisillä lapsilla.

L.reuteri Protectis® maitohappobakteerin tehoa selvittävät kliiniset tutkimukset on tehty markkinoilla olevilla valmisteilla eli tipoilla tai tableteilla. L.reuteri Protectis® maitohappobakteerin käyttö on tutkimuksissa todettu turvalliseksi eikä sen käyttöön ole liitetty haittavaikutuksia.

L. reuteri – tutkitusti hyötyä elinkaaren kaikissa vaiheissa

L. reuterin terveyshyödyt

L.reuteri Protectis® lisää liikettä suolistossa, vähentää viskeraalista kipuja sekä estää tulehdusta. Yhdessä nämä vaikutusmekanismit voivat lievittää lasten toiminnallisia vatsavaivoja sekä toiminnallista ummetusta aikuisilla.

L.reuteri Protectis® tasapainottaa suolistomikrobistoa, tiivistää suoliston limakalvon rakennetta ja tehostaa puolustusjärjestelmän toimintaa. Vahvistamalla elimistön vastustuskykyä L.reuteri voi estää infektioita, lievittää antibioottihoitojen sivuvaikutuksia sekä auttaa toipumaan nopeammin ripulista.

L.reuteri Protectis® onkin ainoa probiootti, joka on tutkitusti tehokas imeväisten koliikin sekä lasten ja nuorten toiminnallisten vatsakipujen hoidossa.